Ik ben Rob Snippe. Als gecertificeerd hoger veiligheidskundige en arbeidshygiënist lever ik graag een bijdrage aan een veilige en gezonde werkplek. Met praktisch en eerlijk advies.

Door risico’s op technisch of organisatorisch vlak in kaart te brengen. En zeker zo belangrijk: door mee te denken over een passende oplossing.

De van 1999 tot 2018 heb ik als arbeidshygiënist en veiligheidskundige gewerkt bij TNO en enkele adviesorganisaties. Sinds januari 2018 werk ik als zelfstandig adviseur. Mijn werk speelt zich vooral af in de (maak-)industrie. Maar ik ondersteun ook arbodiensten, adviesbureaus en collega-adviseurs bij specialistische vragen.

Ik sta voor kwaliteit. Ik heb een brede expertise opgebouwd, maar ken ook mijn grenzen. Ben ik van mening dat ik niet de juiste persoon ben voor jouw vraag, dan laat ik dat weten. In dat geval help ik je graag op weg naar een geschikte partner binnen mijn uitgebreide netwerk.

Doordat ik mijn eigen werkzaamheden en agenda bepaal kan ik je optimaal van dienst zijn. Zo krijgt je vraag de aandacht die het verdient.

Rob Snippe
Rob Snippe
gecertificeerd hoger veiligheidskundige en arbeidshygiënist
Hobéon Certificaat nummers 37074 (HVK) en 37073 (AH).

Rob Snippe